Business Internaţional

Pizza Hut a lansat o linie de îmbrăcăminte, sub numele Hut Swag. Cum arată şi cât costă. Galerie FOTO, VIDEO

FOTO

FOTO

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.01.2016, 14:23 1058

Hut Swag este numele liniei de vestimentaţie create de lanţul de restaurante de tip fast-food Pizza Hut, originar din SUA, care a scos o gamă de şepci, tricouri, şosete, eşarfe şi ochelari, toate purtând imprimeuri cu felii de pizza. Pe lângă acestea, sunt disponibile şi lenjerii de pat şi skateboard-uri ce ilustrează diferite sortimente şi ingrediente care se regăsesc în pizza din meniul Pizza Hut.

Pe articolele vestimentare ale colecţiei sunt scrise mesaje precum “Devoted to pizza”, “My pizza, my life” sau “Pizza is bae”, acestea fiind disponibile în mărimi de la S la XXL. Preţurile pentru şepci sunt de 14,99 sau 17,99 dolari, în funcţie de model, iar tricourile costă între 15,99 dolari şi 17,99 dolari, în vreme ce un hanorac ajunge la 34,99 dolari şi o pereche de colanţi costă 49,99 dolari. Cel mai ieftin articol din linia Hut Swag este perechea de ochelari Pizza Vision Sunglasses şi cel mai scump – longboardul specific (similar cu un skateboard, dar de dimensiuni mai mari), în valoare de 179,95 dolari.

Hainele şi accesoriile pot fi cumpărate online de pe pizzahutswag.com, unde se precizează că angajaţii Pizza Hut nu au voie să le poarte ca uniforme, în timpul orelor de lucru.

Grupul Pizza Hut este prezent, la nivel mondial cu peste 11.000 de restaurante, cu afaceri totale de aproximativ 11,3 de dolari. Pe piaţa locală, americanii sunt prezenţi de circa două decenii, în sistem de franciză, brandul fiind adus de un grup de investitori locali. În România, Pizza Hut face parte din acelaşi grup cu KFC şi Paul. În 2014, compania American Restaurant System, care operează Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery (divizia de livrare la domiciliu), a avut afaceri de peste 126 de milioane de lei, valoare ce plasează compania pe locul trei în topul celor mai mari proprietari de restaurante din România. Pe primele două poziţii, se află McDonald’s şi KFC.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO