Business Internaţional

Povestea „sacrificării” angajaţilor de la Deutsche Bank: Cum s-a ajuns la planul draconic de concediere a 18.000 de salariaţi

Povestea „sacrificării” angajaţilor de la Deutsche...

Autor: Mediafax

13.07.2019, 08:48 332
Deutsche Bank a început programul concedierilor din Londra şi New York, la doar câteva ore după ce planul drastic de restructurare la nivel global a fost anunţat, informează The Guardian.

Cel mai mare finanţator al Germaniei are aproape 8.000 de angajaţi în Marea Britanie, 7.000 dintre aceştia fiind doar în Londra, capitala britanică fiind unul dintre centrele principale pentru compania de investiţii globale.

Cele mai mari tăieri de personal vor avea loc în Londra, iar conducerea Deutsche Bank este aşteptată să reducă în jur de 5% din forţa de muncă.

Măsura crudă, la câteva ore după anunţ

Unii angajaţi din Londra ar fi fost văzuţi în lacrimi, în timp ce îşi părăseau pentru ultima dată locul de muncă. Angajaţii companiei au început să plece din clădirea Deutsche Bank în jurul orei 10.00 dimineaţa, cu braţele pline de cutii. În plus, cheile de acces ale angajaţilor ar fi încetat să mai funcţioneze la ora 11.00.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO