Business Internaţional

Prima reacţie a lui Su-Wei Hsieh după ce a eliminat-o pe Simona Halep: "Am încercat să mă bucur de turneu şi iată ce a ieşit"

Prima reacţie a lui Su-Wei Hsieh după ce a eliminat-o...

Autor: Pro Sport

07.07.2018, 18:11 1054

Simona Halep a ratat prezenţa în optimile turneului de la Wimbledon după ce a fost învinsă de taiwaneza Su-Wei Hsieh (locul 48 WTA), scor 6-3, 4-6, 5-7. La finalul partidei, Hsieh a vobit despre cât de mare este victoria în faţa Simonei pentru ea. Asiatica a recunoscut că în acest an a venit la Londra cu gândul de a se bucura de turneul de la Wimbledon, iar relaxarea din joc i-a adus un rezultat uriaş.

"Mi-am impus să lupt în setul decisiv, mai ales la 5-2. Halep joacă uimitor, loveşte tot timpul aproape de linie, m-a făcut să alerg foarte mult. Am încercat să mă concentrez pe jocul meu. Spectatorii mi-au transmis foarte multă energie, le mulţumesc enorm. Anul acesta am încercat să mă bucur mai mult de turneul de la Wimbledon şi iată ce mi-a adus această relaxare. Am încercat să fiu eu însumi pe teren şi să savurez acest moment", a spus Su-Wei Hsieh, la microfonul Eurosport.
 
România a avut opt jucătoare pe tabloul principal la Wimbledon, dar după ziua de sâmbătă am rămas cu zero. În ciuda rezultatului slab, Halep va rămâne lider mondial.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO