Business Internaţional

Primii doi copii dintre cei 13 sportivi blocaţi în Thailanda au fost scoşi la suprafaţă

Primii doi copii dintre cei 13 sportivi blocaţi în...

Autor: Teodora Marinescu, Mediafax

08.07.2018, 15:33 371

Primii doi copii dintre cei 13 sportivi care sunt blocaţi în peştera Tham Luang din Thailanda au fost scoşi la suprafaţă, a informat un oficial din cadrul echipei de experţi prezenţi la faţa locului, relatează site-ul cotidianului The Guardian.

"Doi copii au ieşit. La momentul actual se află la un spital din apropierea peşterei", a informat şeful departamentului de sănătate din Chiang Rai.

"Îi vom examina medical. Nu au fost mutaţi încă", a adăugat acesta.

Oficialii thailandezi au confirmat duminică dimineaţa că a fost demarată operaţiunea de salvare a celor 12 copii şi a antrenorului acestora, care sunt blocaţi în peştera Tham Luang din Thailanda.

Operaţiunea de salvare a celor 13 sportivi reprezintă un efort internaţional, echipa fiind alcătuită din experţi din Marea Britanie, SUA, China, Australia, Japonia, Laos şi Myanmar.

Locotenentul general Kongcheep Tantrawanit a declarat că alţi patru băieţi au ajuns în cea de a treia galerie, centrul de comandă stabilit de marina thailandeză, urmând să fie scoşi din peşteră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO