Business Internaţional

Primul brand de modă din România care va urca pe podium la Săptămâna Modei de la Milano

Primul brand de modă din România care va urca pe podium...

Autor: Mediafax

14.09.2017, 21:53 5401

Rhea Costa devine primul brand de modă din România inclus de către Camera Nazionale della Moda Italiana în calendarul oficial al Săptămânei Modei de la Milano, alături de branduri precum Alberta Ferreti, Ermanno Scervino, Fendi, Gucci, Vionnet, Giorgio Armani sau Prada, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii mărcii.

Rhea Costa prezintă colecţia Primăvară/Vară 2018 în cadrul unei expoziţii speciale, joi 21 septembrie, începând cu ora 14:00, în Sala Cavallerizze (Museo Nazionale della Scienza e della Tecnologia).

“Includerea de către Camera Nazionale della Moda Italiana în calendarul oficial al Săptămânei Modei de la Milano este un pas firesc în parcursul Rhea Costa, după doar 5 ani în care colecţiile noastre au fost o prezenţă constantă, sezon de sezon, în magazine selecţionate din Italia. Prezentarea colecţiei în Milan Fashion Week mă bucură enorm, în aceeaşi măsură în care o face feedback-ul primit de la femei din întreaga lume care aleg creaţiile mele pentru felul în care se simt atunci când le poartă: feminine şi puternice.”, spune Andreea Constantin, designerul şi fondatorul Rhea Costa.

Citiţi continuarea pe mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO