Business Internaţional

Prinţul Philip, în vârstă de 97 de ani, surprins la volan la două zile după accident

Prinţul Philip, în vârstă de 97 de ani, surprins la...

Autor: Departamentul Life

19.01.2019, 21:31 268

Prinţul consort Philip al Marii Britanii, în vârstă de 97 de ani, implicat joi într-un accident rutier, a fost surprins la volanul unei noi maşini, în apropiere de domeniul regal Sandringham, scrie BBC.

Jurnaliştii de la BBC invocă imagini făcute publice de Daily Mail şi The Sun, în care prinţul Philip se află la volanul unui nou Land Rover. Potrivit sursei citate, maşina condusă de soţul reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii a fost livrată vineri la Sandringham.

Prinţul Philip a fost implicat, joi, într-un accident rutier produs în apropierea domeniului regal Sandringham, în Norfolk. Palatul Buckingham a transmis că prinţul se afla la volanul unui automobil Range Rover şi a încercat să intre pe drumul A149, unde s-a lovit cu un alt vehicul.

Potrivit martorilor, maşina prinţului consort s-a răsturnat în urma impactului.

Prinţul a fost ajutat să iasă din vehicul şi era conştient, dar în stare de şoc. Ulterior a spus că a fost orbit de razele soarelui.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO