Business Internaţional

Război în Ucraina. Bombardamente masive la Harkov. Cel puţin cinci persoane sunt rănite

Război în Ucraina. Bombardamente masive la Harkov. Cel...

Autor: Mediafax

15.08.2022, 16:19 53

Cel puţin cinci persoane au fost rănite în urma bombardamentelor masive asupra oraşului ucrainean Harkov, potrivit Sky News.

În urma bombardamentelor intense de luni, din oraşul Harkov, din nord-vestul Ucrainei, cel puţin cinci persoane au fost rănite, a declarat un oficial ucrainean.

„Ca urmare a bombardamentelor de dimineaţă din Harkov, cinci persoane au fost rănite. Potrivit informaţiilor centrului regional de asistenţă medicală de urgenţă, patru persoane au fost spitalizate, două dintre ele sunt în stare gravă. O persoană a fost tratată la faţa locului. Serviciile medicale şi de salvare continuă să lucreze la locurile loviturilor", a anunţat, pe Telegram, Oleg Sinegubov şeful administraţiei regionale de stat a oraşului Harkov.

Alte două rachete ruseşti au lovit oraşul Harkov sâmbătă, în timpul nopţii. Sinegubov a spus că nu au existat victime, dar că o rachetă a avariat un colegiu tehnic, în timp ce doua a lovit o zonă rezidenţială.

Şi la începutul acestei luni, trei cartiere din oraş au fost supuse unor bombardamente masive, fiind avariate mai multe clădiri şi o piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO