Business Internaţional

Războiul din Siria: Raidurile aeriene ruseşti, surprinse cu o dronă. Imagini şocante cu distrugerile provocate de luptele dintre rebeli şi armată. VIDEO

Războiul din Siria: Raidurile aeriene ruseşti,...

Autor: Paula Rusanu

21.10.2015, 15:31 2714

Un material video realizat de un post rus de televiziune oferă o imagine asupra dezastrului provocat în Siria de războiul început în 2012 şi a modului în care Rusia îşi coordonează raidurile aeriene care au ca scop susţinerea regimului lui Bashar al-Assad, informează The Telegraph.

Potrivit sursei citate, o echipă a postului de televiziune VGTRK a realizat un material video cu ajutorul unei drone, în care sunt surprinse raidurile aeriene efectuate de avioanele ruseşti într-o suburbie a oraşul Damasc, controlată de rebelii sirieni, precum şi distrugerile provocate de acestea.

Încercarea de a prelua controlul asupra suburbiei Jobar reprezintă unul dintre scopurile declarate ale ofensivei armatei siriene, care acum se bucură de sprijinul avioanelor ruseşti de vânătoare.

Citiţi articolul integral pe wwww.mediafax.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO