Business Internaţional

Reduceri de personal: Gigantul bancar UBS anunţă zeci de concedieri

Reduceri de personal: Gigantul bancar UBS anunţă zeci...

Autor: Alex Ciutacu

28.07.2018, 18:14 895

UBS Group AG a anunţat că va concedia zeci de angajaţi din divizia de investiţii în încercarea de a revitaliza creşterea unităţii, potrivit Fortune.

Stephen Freedman, care a fost numit anul trecut şeful diviziei de soluţii sustenabile de investiţii în cadrul diviziei de asset-management din SUA a elveţienilor, este unul dintre oamenii care va fi concediat, au transmis sursele din piaţă citate de Fortune.

Michael McVicker, care a fost numit săptămâna aceasta la conducerea businessul de consultanţă din cadrul platformelor de investiţii şi a unităţilor de soluţionare, va continua să conducă acea divizie de sustenabilitate.

Sergio Ermotti, CEO-ul, a anunţat săptămâna aceasta că UBS a început să reducă costurile în divizia de investiţii după fuziunea diviziei americane cu cea internaţională, într-o unitate de top care gestionează active de 2,4 trilioane de dolari. Martin Blessing şi Tom Naratil vor conduce acestă divizie globală.

Banca a anunţat profituri mai mari pe al doilea trimestru pentru divizia globală de investiţii.

Printre cei care vor părăsi banca se numără Glenn Regan, care a condus portofoliul echipei de consultanţă şi Craig Jones, care a condus divizia de conturi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO