Business Internaţional

Reportaj CNN. Cum se răsfăţau angajaţii Ministerului de Finanţe din Kiev pe banii publici: de la ringul de box la crio-sauna. Video

Reportaj CNN. Cum se răsfăţau angajaţii Ministerului...

Autor: Pro TV

02.05.2014, 11:11 645

FMI a anuntat ca va acorda Ucrainei un imprumut in valoare de 17 miliarde de dolari, pe termen doi ani. Este una din putinele vesti bune primite in ultima perioada de guvernul interimar de la Kiev.

Tara este amenintata de faliment si de razboi civil. Iar situatia financiara e precara, din cauza cheltuielilor excesive si coruptiei din timpul conducerii Ianukovici.

O echipa de jurnalisti de la CNN a descoperit cum se rasfatau angajatii de la FISC pe bani publici.

Cladirea Ministerului de Finante din Kiev ascunde dovezi ale exceselor si coruptiei din regimul presedintelui Ianukovici. Intr-o incapere secreta, fostul ministru de finante a instalat un ring de box, unde se infruntau luptatori profesionisti, spre amuzamentul invitatilor sai de vaza. Nu o data, angajati marunti ai ministerului s-au speriat de zgomotele care veneau din interior, iar multi banuiau ca acolo se afla o inchisoare ascunsa.

O alta incapere tine loc de centru spa: au fost instalate acolo o sauna si un jacuzzi ultramodern.

Citiţi mai multe despre reportajul echipei de la CNN pe www.stirileprotv.ro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO