Business Internaţional

România, teren de vânătoare pentru familia Trump: Fiul cel mare al preşedintelui SUA s-ar afla în judeţul Alba la o partidă de vânătoare

România, teren de vânătoare pentru familia Trump: Fiul...

Autor: Dragos Suciu

18.05.2017, 13:25 230

Fiul cel mare al preşedintelui SUA, ar fi ajuns, joi, în extremitatea estică a judeţului Alba, unde a vizitat castelul Bethlen-Haller din localitatea Cetatea de Baltă şi a vânat pe un fond privat din zona localităţii, au declarat, corespondentului MEDIAFAX, surse din administraţia locală.

În ultimele zile au apărut mai multe informaţii că Donald Trump Jr. se află într-o vizită privată în România şi că ar fi participat şi în judeţul Giurgiu la o partidă de vânătoare.

La solicitarea MEDIAFAX, Ambasada SUA în România a anunţat că nu comentează "călătoriile personale ale cetăţenilor" americani.

Castelul din Cetatea de Baltă, pe care l-ar fi vizitat fiul celui mai puternic om din lume, a fost construit în perioada 1570-1580, în partea de nord-est a localităţii, şi a fost refăcut radical de contele Ştefan Bethlen, între 1615-1624, după modelul castelului Chambord din Franţa, cunoscut datorită unei foarte distincte arhitecturi renascentiste franceze.

Imobilul, care în prezent este în proprietatea unei companii private, are o istorie zbuciumată, fiind donat şi pierdut la cărţi, moştenit sau naţionalizat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO