Business Internaţional

România va întâlni Franţa în următorul tur din Fed Cup, dacă trece de Cehia

România va întâlni Franţa în următorul tur din Fed...

Autor: Departamentul Sport

10.02.2019, 18:04 86

România ştie, deja, cu cine se va confrunta în semifinalele Fed Cup 2019, dacă trece de Cehia. Duminică, Franţa a obţinut calificarea în ultimul act şi aşteaptă deznodământul duelului de la Ostrava pentru a afla cu cine se va bate pentru un loc în marea finală. 

Belarus este a doua semifinalistă, iar ultima se va alege dintre SUA şi Australia (1-1 după prima zi). După ce sâmbătă Caroline Garcia a învins-o pe Alison Van Uytvanck (7-6(2), 4-6, 6-2), iar Alize Cornet a trecut de Elise Mertens (7-6(6), 6-3), duminică cea mai bună jucătoare a Franţei nu a avut ce discuta cu prima rachetă a Belgiei. A fost 6-2, 6-3 pentru Garcia, care a calificat, astfel, Franţa în semifinalele programate între 20 şi 21 aprilie 2019. Dacă vom trece de Cehia, meciul se va juca pe terenul franţuzoaicelor, pentru că ultima "directă" a fost găzduită de România.

A doua echipă calificată este Belarus, care a trecut ca prin brânză de Germania, în deplasare. Aryna Sabalenka a adus două puncte, Aleksandra Sasnovich a învins-o pe Tatjana Maria, iar bielorusele au câştigat şi meciul de dublu, unul de palmares, prin Azarenka şi Marozava.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO