Business Internaţional

Românul care s-a ciocnit cu teroriştii la Londra: „Făcăleţul ăla tare de sub masă, adu-l încoace!”

Românul care s-a ciocnit cu teroriştii la Londra:...

Autor: Maria Bîrnaure

04.06.2017, 17:32 8377
Florin Morariu, un român de 32 de ani care munceşte într-un restaurant din Londra, chiar în zona London Bridge, în care a avut loc atacul terorist de sâmbătă seara din capitala britanică, a reuşit să surprindă într-o filmare făcută cu telefonul mobil momentele de coşmar de pe străzi. Românul le poveşteşte colegilor de serviciu cum l-a lovit pe unul dintre terorişti după ce acesta reuşise să înjunghie o persoană. El şi un alt coleg au în mână nişte beţe, iar românul îi cere altuia să îi aducă „un făcăleţ” din bucătărie, ca să se poată apăra în caz că apar din nou atacatorii. La finalul filmării se văd şi două victime înjunghiate, care primesc ajutor din partea autorităţilor.
 
Florin Morariu a surprins imaginile groazei de pe străzile londoneze în seara zilei de sâmbătă, 3 iunie, când o dubă a intrat în mulţime, din ea coborând trei bărbaţi înarmaţi cu cuţite de vânătoare care au început să înjunghie oamenii pe stradă. „E atac terorist aici. Au împuşcat oameni. Uitaţi, fraţilor!”, spune Florin Morariu, românul care pare să lucreze la un restaurant din inima Londrei. 
 
Acesta îi povesteşte unui coleg de muncă, tot român, cum a reuşit să-l lovească pe unul dintre atacatori cu un „basket” (un coş) în cap.

Citiţi articolul integral pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO