Business Internaţional

Rudolph Giuliani, avocatul personal al lui Donald Trump, ar fi primit jumătate de milion de dolari după colaborarea cu firma unui finanţator al campaniei Trump

Rudolph Giuliani, avocatul personal al lui Donald Trump,...

Autor: Mircea Olteanu, Mediafax

15.10.2019, 10:29 103

Rudolph Giuliani, avocatul personal al preşedintelui Donald Trump, a primit 500.000 de dolari pentru munca efectuată pentru o companie fondată de un om de afaceri arestat preventiv pentru donaţii ilegale făcute campaniei electorale a actualului lider de la Casa Albă, relatează agenţia Reuters.

Omul de afaceri Lev Parnas, originar din Ucraina, este un apropiat al lui Giuliani şi a fost implicat în eforturile avocatului de investigarea a afacerilor familiei principalului rival politic al lui Trump, fostul vicepreşedinte Joseph Biden.

Giuliani a declarat pentru Reuters că firma Fraud Guarantee, cofondată de Parnas, a angajat firma sa de consultanţă, Giuliani Partners, în august 2018, pentru servicii de consiliere juridică privind chestiuni de reglementare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO