Business Internaţional

S-a dat startul: Bilete de avion spre Viena, Roma, Londra sau Budapesta cu numai 20 de euro

S-a dat startul: Bilete de avion spre Viena, Roma, Londra...

Autor: Miruna Diaconu

03.07.2021, 21:01 6190

Turiştii români pot relua city-break-urile, având în vedere că din ce în ce mai multe ţări acceptă turiştii români cu dovada imunizării sau tes­tării, însă companiile aeriene încear­că să atragă oamenii cu bilete de zbor ieftine. Astfel, turiştii români pot zbu­ra către capitalele eu­ro­pene pre­cum Budapesta, Viena, Roma sau Londra cu doar 20-30 de euro de per­soană pe sens vara aceasta.

Cele mai ieftine bilete de avion cu plecare din Bucureşti către Viena sunt în perioada 3-9 iulie, iar costul este de 22 euro pe ruta de sens. Cu toate acestea, în luna august tot către ace­eaşi rută preţurile sunt şi de 26 de euro. „Sunt adepta călătoriilor în care accentul este pus pe cultură, oameni şi obiective, mai puţin pe locul de cazare sau operatorul aerian.

În vacanţele mele încerc tot timpul să găsesc un echilibru în raportul calitate/preţ, iar asta se reflectă şi în preţul biletelor de avion. Prefer să aştept o ofertă bună sau să că­lătoresc spre finalul sezonului, astfel încât să mă pot bucura de cât mai multe locuri“, spune  Andreea Le­pădatu, 27 ani, care şi-a rezervat un bilet de zbor către Viena cu 36 de euro. 

Citiţi mai multe pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO