Business Internaţional

​Samsung anunţă că noul Galaxy S10 va putea stoca bitcoin şi alte criptomonede

​Samsung anunţă că noul Galaxy S10 va putea stoca...

Autor: Tibi Oprea

25.02.2019, 14:41 155

Sud-coreenii de la Samsung au lansat miercuri noua gamă de telefoane smart, iar modelul Galaxy S10, care va fi lansat în magazine pe 26 aprilie şi care costă 899,99 dolari, va include o caracteristică ce va permite stocarea şi păstrarea criptomonedelor, potrivit MarketWatch.

La începutul anului, fotografii neoficiale sugerau că noul Samsung Galaxy S10 va include o caracteristică legată de criptomonede, iar miercuri multinaţionala sud-coreană a confirmat faptul că telefonul va proteja valuta digitală a utilizatorului cu ajutorul unei chei private încorporate.

“Securitate: Galaxy S10 este construit cu platforma de securitate mobilă Samsung Knox (integrată în cele mai recente dispozitive Samsung, n.r.), precum şi cu o stocare sigură susţinută de hardware care găzduieşte cheile dumneavoastră private pentru servicii mobile cu funcţii blocate”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Acţiunile Samsung au crescut joi în Coreea de Sud, după lansarea noilor dispozitive, cu 0,1% şi se tranzacţionează în creştere cu 21% la nivelul întregului an.

Samsung Grup este un conglomerat multinaţional, cu sediul în Samsung Town, Seul, Coreea de Sud, care cuprinde numeroase întreprinderi afiliate, cele mai multe dintre ele unite sub marca Samsung, şi este cel mai mare chaebol (conglomerat industrial deţinut de o persoană sau o familie) sud-coreean.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO