Business Internaţional

Secretele colorate ale României: cele mai frumoase scări din ţara noastră

Secretele colorate ale României: cele mai frumoase...

Autor: ONE ONE

30.08.2015, 16:50 1670

Un strop de culoare nu strică niciodată! Mai ales atunci când vorbim despre cele mai frumoase şi colorate scări din România, care pot transforma un colţ gri dintre betoane într-o adevărată operă de artă. Şi, în acelaşi timp, într-un punct de atracţie pentru turişti!

Cum poţi transforma un colţ de betoane dintr-un oraş supraaglomerat într-o oază de culoare? Simplu! Printr-o scară colorată! Treptele banale din ciment se pot schimba într-o operă de artă doar cu nişte pensule, ceva vopsea şi multă imaginaţie. Mergând pe această „reţetă” încercată cu succes în marile capitale ale lumii, câiva tineri artişti şi-au folosit talentul şi în România. Rezultatul? Câteva scări absolute speciale şi unice, unele dintre ele fiind incluse şi într-un top al celor mai frumoase trepte din lume, realizat de cei de lawww.boredpanda.com. Mai precis, vorbim despre Strada Xenofob, din Bucureşti.

Vezi în galeria foto integrală pe www.one.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO