Business Internaţional

Secretul cartofilor prăjiţi de la McDonald's. "Arată ca nişte cartofi, dar sunt într-adevăr cartofi?”

Secretul cartofilor prăjiţi de la McDonald's. "Arată...

Autor: Mediafax

22.04.2017, 11:54 11149

"Arată ca nişte cartofi, dar sunt într-adevăr cartofi?” se întreabă Grant Imahara, gazdă a emisiunii MythBusters, în debutul unui material referitor la cartofii prăjiţi vânduţi de fast food-ul american McDonald's. Răspunsul este dezvăluit într-un material video publicat iniţial de revista americană Time.

Cartofii prăjiţi serviţi de cei de la McDonald’s au dat naştere la numeroase controverse de-a lungul timpului. În plus, toate imaginile şi filmuleţele de pe internet, potrivit cărora mâncarea de la McDonald’s „rezistă” chiar şi câţiva ani, parcă îţi taie de tot cheful de a gusta din preparatele consumate zilnic în cantităţi uriaşe de o lume întreagă.

Cu scopul de a pune capăt speculaţiilor, reprezentanţii companiei McDonald’s i-au permis lui Grant Imahara, gazdă a emisiunii MythBusters, să filmeze în interiorul halelor companiei, unde sunt produşi renumiţii cartofi şi să arate tuturor din ce sunt făcuţi cartofii prăjiţi .

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO