Business Internaţional

Şeful grupului german Tengelmann, care a introdus în România brandurile Kik, Plus Discount şi OBI, a fost dat dispărut pe pârtiile din Elveţia

Şeful grupului german Tengelmann, care a introdus în...

Autor: Alex Ciutacu

11.04.2018, 18:52 1443

Salvamonţii din resortul elveţian Zermatt îl caută pe şeful grupului german Tengelmann, Karl-Erivan Haub, după ce acesta a fost dat dispărut în timp ce se afla într-o expediţie de ski, potrivit Bloomberg.

Karl-Erivan Haub, 58 ani, este co-CEO al grupului Tengelmann şi a fost văzut ultima dată sâmbătă dimineaţă pe pârtia de ski, potrivit poliţiei din Valais.  

În cadrul unei scrisori către angajaţi, publicată de ziarul german Handelsblatt, fratele directorului şi co-CEO-ul  companiei, Christian Haub, a confirmat dispariţia acestuia. El a transmis că, deşi familia nu îşi pierde speranţa, se aşteaptă ca acesta să fie absent pentru mult timp.

“Bineînţeles că familia noastră este pregătită pentru o asemenea situaţie, încât business-ul să poată continua într-o manieră obişnuită”, a transmis acesta.

Gigantul german Tengelmann este prezent pe piaţa din România cu discounterul german de modă Kik, fiind prezent anterior cu branul Plus Discount (lanţ de magazine preluat de Lidl în 2011) şi cu OBI (retailer de bricolaj care s-a retras de pe piaţă pentru că înregistra pierderi).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO