Business Internaţional

Simona Halep a câştigat titlul de cea mai frumoasă lovitură a lunii februarie

Simona Halep a câştigat titlul de cea mai frumoasă...

Autor: Departamentul Sport

10.03.2019, 07:29 324

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul 2 mondial, a câştigat titlul pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii februarie în circuitul profesionist feminin, anunţă WTA.

Sportiva din România a fost aleasă pentru o lovitură reuşită în meciul cu Eugenie Bouchard, partida fiind în turul secund al turneului de la Dubai.

Simona Halep a returnat imparabil, după ce adversara din Canada a executat un smash, iar scorul a ajuns la 7-6, 2-0. Din topul nominalizat de WTA mai fac parte Sofia Kenin, Donna Vekici, Caroline Garcia şi Elina Svitolina.

Actualmente, românca joacă la turneul de la Indian Wells, acolo unde s-a calificat în turul al treilea al turneului WTA, după ce învins-o pe cehoaica Barbora Strycova, scor 6-2, 6-4. Halep o va întâlni în turul următor o sportivă din afara primei sute mondiale, Kateryna Kozlova (114 WTA, Ucraina), autoarea unei mari surprize în faţa bielorusiei Aliaksandra Sasnovich (cap de serie 31), scor 6-4, 2-6, 6-0.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO