Simona Halep a confirmat prezenţa la încă un turneu! Numărul 1 mondial se va lupta pentru trofeu cu Wozniacki, Muguruza sau Venus Williams. Şarapova va primi un wild card

21 ian 2018 Autori: Claudiu Giurgea , Mediafax

În plină competiţie la Australian Open, acolo unde a ajuns în optimile de finală, Simona Halep a confirmat prezenţa la încă un turneu. Este vorba despre turneul de la Doha, din Qatar (12-18 februarie).

Turneul de la Doha face parte din categoria Premier 5 şi vor mai fi prezente Caroline Wozniacki, Garbine Muguruza, Elina Svitolina, Venus Williams, Karolina Pliskova, Jelena Ostapenko, Caroline Garcia, Johanna Konta, şi Coco Vandeweghe.

Numărul 1 mondial a ales să participe la Doha, competiţie pe care a ocolit-o anul trecut, astfel că punctele acumulate vor fi un bonus.

La ediţia din 2018, şi-au anunţat deja prezenţa Caroline Wozniacki, Garbine Muguruza, Elina Svitolina, Venus Williams, Karolina Pliskova, Jelena Ostapenko, Caroline Garcia, Johanna Konta, şi Coco Vandeweghe, în timp ce organizatorii se gândesc să-i ofere Mariei Şarapova un wild card, conform sursei citate.

În 2017, trofeul a fost ridicat deasupra capului de Karolina Pliskova după o finală cu Caroline Wozniacki.

 
Cuvinte cheie:
SIMONA HALEP
, WTA
, TENIS
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide