Business Internaţional

Simona Halep a primit o invitaţie oficială de a merge în vizită în Republica Moldova

Simona Halep a primit o invitaţie oficială de a merge...

Autor: Iulian Coşuleţu

30.11.2016, 09:09 136

Stere Halep a mers la Chişinău cu ocazia unui turneu de fotbal destinat veteranilor, dar şi-a făcut timp şi pentru o întâlnire cu Marina Tauber, şefa Federaţiei Moldovene de tenis. Femeia care se află de 6 ani la conducerea forului a transmis invitaţia pentru Simona Halep în faţa jurnaliştilor prezenţi.

"Vreau ca acum să facem o invitaţie specială. Ştim că programul unui tenismen este infernal, dar sperăm că se poate realiza ceva prin intermediul dumneavoastră. Cu mare drag, noi o invităm aici pe doamna Simona Halep. Vreau să vă spun că acest lucru ar fi un ajutor extrem de mare pentru dezvoltarea şi popularizarea sportului nostru", a fost rugămintea pe care Marina Tauber i-a adresat-o lui Stere Halep.

Tatăl jucătoarei i-a explicat politicos preşedintei Federaţiei de tenis din Republica Moldova că Simona nu are timp liber în această perioadă. Totuşi, Stere Halep a promis că o va ruga pe fiica sa să meargă la Chişinău în viitor.

"M-am scuzat pentru că e greu ca Simona să ajungă aici, are un program foarte încărcat. Îşi va face programul şi, dacă există vreo posibilitate să facă vizita în Republica Moldova, atunci vă voi anunţa", a declarat acesta, după care s-a deplasat la o şcoală sportivă unde i s-au prezentat planurile de dezvoltare ale tenisului din Moldova.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO