Business Internaţional

Simona Halep: Am jucat cel mai bun tenis de până acum, va fi o provocare meciul viitor

Simona Halep: Am jucat cel mai bun tenis de până acum,...

Autor: Mihaela Măncilă

19.01.2019, 13:01 795

"Am jucat cel mai bun tenis de până acum, în acest an. Este o mare provocare să joc în faţa surorilor Williams.

Acesta a fost un meci de pregătire perfect înaintea meciului cu Serena. Ambele jucătoare sunt mari campioane, dar încerc să rămân centrată pe ce am de făcut. Va fi o provocare meciul viitor.

Nu pot să continui singură la acest nivel, mă voi gândi la un antrenor după acest turneu. Acum vreau să mă bucur de acets moment, mă bucur de această situaţie şi dau tot ce pot la fiecare meci", a spus Simona Halep la finalul meciului cu Venus Williams.

Serena Williams a câştigat meciul din turul trei cu sportiva din Ucraina, Dayana Yastremska, numărul 57 WTA, în două seturi, 6-2, 6-1, după o oră şi cinci minute de joc.

Serena a cedat doar nouă game-uri în trei meciuri, a făcut-o să plângă pe tânăra Dayana Yastremska, apoi a transmis că abia aşteaptă să dea ochii cu cea mai bună jucătoare a lumii: "Cu oricare va fi un meci foarte intens, abia aştept! Sincer, mi-ar plăcea să joc împotriva numărului unu mondial. În acelaşi timp, mi-ar plăcea să câştige Venus. În orice situaţie, voi fi pregătită pentru oricare adversară. Ar fi extraordinar, nu am mai jucat cu numărul 1 mondial de când am revenit", a declarat sora mai mică a familiei Williams, la finalul victoriei zdrobitoare de azi, scor 6-2, 6-1.

Simona şi Serena nu au mai stat faţă în faţă din 2016, când americanca se impunea în sferturile de la US Open. Iar raportul meciurilor directe arată 8-1 pentru legendara jucătoare din SUA, cu singurul succes al Simonei venind în grupele Turneului Campioanelor din 2014.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO