Business Internaţional

Simona Halep: Ce mod grozav de a începe anul 2018! Îi mulţumesc partenerei mele Irina Begu

Simona Halep: Ce mod grozav de a începe anul 2018! Îi...

Autor: Denis Şchiopu, Mediafax

06.01.2018, 18:36 467

"Mulţumesc, Shenzhen Open, pentru această săptămână minunată. Multe mulţumiri partenerei mele de dublu, Irina Begu, şi echipei mele! Grozav mod de a începe anul 2018. Următoarea oprire, Melbourne", a notat Simona Halep, într-o postare pe pagina sa de Twitter.

Perechea Simona Halep/Irina Begu au câştigat, sâmbătă, titlul în proba de dublu din cadrul turneului WTA de la Shenzhen, desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare de 626.750 de dolari. Româncele s-au impus, scor 1-6, 6-1, 10-8, în faţa cehoaicelor Barbora Krejcikova şi Katerina Siniakova, principalele favorite ale competiţiei.

Este primul trofeu câştigat împreună de către Halep şi Begu, care au făcut pereche pentru a patra oară în carieră. De altfel, până acum, Simona Halep nu mai obţinuse niciun titlu WTA la dublu, în timp ce Begu şi-a trecut în palmares cel de-al cincilea trofeu în această probă.

Halep a ieşit campioană, sâmbătă, şi în proba de simplu de la Shenzhen, după ce a învins-o, cu scorul de 6-1, 2-6, 6-0, pe Katerina Siniakova, cap de serie numărul şase şi locul 47 WTA, deţinătoarea trofeului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO