Business Internaţional

Simona Halep, despre problemele de sănătate din 2018: Aveam crampe şi am avut nevoie de ajutor

Simona Halep, despre problemele de sănătate din 2018:...

Autor: Departamentul Sport

07.04.2019, 11:25 523

Iar după ce ştirea a prins cheag, echipa Simonei a postat pe reţelele de socializare imagini cu jucătoarea aflată în spital. La momentul respectiv speculaţiile au curs, fiind avansate mai multe ipoteze. Halep a vorbit de la rar spre foarte rar, însă a explicat ieri, pentru Tennis Head, cele întâmplat la Antipozi, în urmă cu 15 luni. ”Am încercat să dorm, dar corpul meu a început să tremure. Aveam crampe şi am simţit nevoia unui ajutor. Am stat la spital 3-4 ore”, a spus Simona Halep, potrivit Tennis Head.

ESPN a anunţat la momentul respectiv că Simona a fost internată sâmbătă şi externată duminică. Alături de informaţiile oferite, sursa citată a publicat şi o poză cu Halep pe perfuzii. Efortul de la Australian Open a marcat-o pe sportiva din Constanţa. În timpul finalei, Halep a cerut intervenţia echipei medicale, iar tensiunea i-a fost măsurată pe teren, într-o cursă cu oboseală de-a lungul celor şapte meciuri. Turneul din Australia a fost unul istovitor pentru fostul număr 1 mondial. Halep s-a accidentat în prima partidă, atunci când şi-a sucit glezna şi a jucat cu dureri de-a lungul celorlalte meciuri.

Organizatorii turneului de pe pământ australian au decis să tragă acoperişul pentru finala Federer - Cilic pentru a-i proteja pe cei doi sportivi de temperaturile extrem de ridicate, la Melbourne fiind 38 de grade Celsius. Măsura a fost luată după ce s-a aflat ce s-a întâmplat cu Simona, ea suferind o dezhidratare din cauza efortului ridicat depus pe o vreme sufocantă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO