Business Internaţional

Simona Halep, discriminată la Australian Open?! Finaliştii probei masculine, protejaţi de conducere. Cum se scuză organizatorii turneului

Simona Halep, discriminată la Australian Open?!...

Autor: Pro Sport

01.02.2018, 15:48 940
Simona Halep s-a simţit rău în timpul finalei pierdute sâmbătă la Australian Open, iar după meci a fost internată de urgenţă la spital din cauza unei deshidratări severe. Fostul lider mondial nu ar mai fi trăit acest calvar dacă organizatorii luau o decizie logică, însă conducerea turneului a decis că nu e nevoie să îi protejeze decât pe finaliştii probei masculine.

Organizatorii de la Australian Open aveau posibilitatea să-i creeze condiţii decente Simonei Halep. De ce nu au făcut-o?

Finala dintre Halep şi Wozniacki, încheiată cu scorul de 6-7, 6-3, 4-6, s-a desfăşurat în condiţii infernale după ce organizatorii au lăsat deschis acoperişul arenei "Rod Laver". Simona a fost cea mai afectată, ţinând cont că nici nu mai avea prea multe resurse fizice după ce petrecuse un timp îndelungat pe teren în precedentele meciuri. Iar românca se poate simţi dezavantajată după ce australienii nu au mai procedat la fel şi la finala masculină. Roger Federer şi Marin Cilic au jucat cu acoperişul tras, duminică, fapt pentru care valul de căldură nu a mai pătruns pe teren, iar aparatele de aer condiţionat au funcţionat în permanenţă.

Citeşte continuarea pe prosport.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO