Business Internaţional

Simona Halep, la revenirea în ţară de la A.O.: Sunt mulţumită de cum am jucat

Simona Halep, la revenirea în ţară de la A.O.: Sunt...

Autor: Departamentul Sport

01.02.2020, 12:36 74

Simona Halep s-a întors în România după ce a încheiat parcursul de la Australian Open. Sportiva a oferit şi câteva declaraţii cu privire la experienţa de la primul Mare Şlem al anului şi nu a părut afectată de eliminarea din semifinale, în faţa lui Garbine Muguruza.

Halep este mulţumită de cum a început noul sezon şi speră să aibă cel puţin aceleaşi rezultate din stagiunea trecută. Pentru ea, urmează turneele de la Doha şi Dubai. „Sunt mulţumită de cum am jucat la Australian Open. Am început un pic mai greu la Adelaide, dar apoi mi-am revenit şi sunt bucuroasă de ceea ce am făcut.

A fost un meci greu, a jucat foarte bine Muguruza. Am fost foarte aproape să-l câştig. E greu să analizez foarte profund acest meci. Îmi trebuie câteva zile să mă odihnesc şi apoi să învăţ ceea ce am de învăţat din el.

Am donat mai mult decât am vorbit cu Darren şi de câte amenzi am luat, cu ghilimelele de rigoare, dar nu o să spun suma. Mă simt foarte bine acolo (n.r. în Australia). E o ţară foarte călduroasă, tot timpul am avut o primire călduroasă şi le mulţumesc pentru asta. Sunt prietenoşi cu mine şi tot timpul joc cu plăcere. Am şi amintiri frumoase din 2018. În fiecare an am avut ceva frumos de luat de acolo.

Urmează Dubai şi Doha, două turnee în februarie.”, a afirmat sportiva din Constanţa.

Simona Halep a fost eliminată, joi, în semifinalele Australian Open, după ce a pierdut în faţa lui Garbine Muguruza, cu 6(8)-7; 5-7.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO