Simona Halep le-a prezentat fanilor marele trofeu de la Roland Garros. Apariţie perfectă a campioanei noastre, care i-a dezamăgit pe cei plecaţi în căutarea cadrului ideal

10 iun 2018 Autor: Pro Sport

Vezi galeria foto Vedeţi cum arăta Simona Halep la prezentarea trofeului de la Roland Garros. Apariţie perfectă a campioanei noastre.Galerie FOTO

Simona Halep a pus mâna pe trofeul după care a alergat de la începutul carierei de jucătoare profesioniste de tenis, iar duminică a fost protagonista unui moment unic. Din postura de campioană la Roland Garros, constănţeanca a realizat şedinţa foto tradiţională, dar nu la Turnul Eiffel, aşa cum s-a obişnuit până în 2015.

UPDATE: S-a terminat scurta ceremonie în care Simona Halep le-a prezentat fanilor trofeul de la Roland Garros. Ţinută în complexul care găzduieşte turneul din capitala Franţei, festivitatea a durat câteva minute, dar, chiar şi aşa, oamenii au venit s-o vadă pe noua campioană a celui mai prestigios turneu pe zgură. Iar Halep nu a dezamăgit şi a avut o apariţie extrem de elegantă, preferând o rochie neagră, simplă, care a atras privirile.

Simona a primit indicaţii de la fotografi, a fost mutată stânga-dreapta în căutarea unghiurilor perfecte. Iar liderul mondial i-a dezamăgit pe cei care doreau să prindă un cadru inedit, de sus. Multe camere TV şi aparate foto au stat pe scările Terenului 3, dar Simona nu s-a întors cu trofeul în momentul în care cineva a strigat-o.


După ce a luptat din răsputeri pe teren, marea noastră campioană trăieşte cele mai frumoase clipe şi se bucură din plin de distincţia importantă cucerită pe zgura pariziană. Dar, din motive de securitate, Halep nu va merge la Turnul Eiffel, destinaţia clasică a campionilor de la Roland Garros, nici pe Champs-Elysees şi nici în Place de la Concordie. Pentru a evita eventualele incidente, organizatorii au decis, începând cu 2015, ca decernarea trofeului să nu mai aibă loc în faţa Turnului Eiffel, Serena Williams şi Stanislas Wawrinka fiind ultimii care s-au bucurat de această onoare.

Citiţi continuarea pe www.prosport.ro

 
Cuvinte cheie:
simona halep
, trofeu
, roland garros
, campioana
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide