Business Internaţional

Simona Halep: Să nu uiţi niciodată cine eşti, să nu laşi oamenii să te transforme

Simona Halep: Să nu uiţi niciodată cine eşti, să nu...

Autor: Răzvan Stîngă

06.04.2019, 10:43 93

Simona Halep (27 de ani) le-a predat o lecţie importantă fanilor. Fostul lider al clasamentului WTA a postat pe pagina personală de Instagram un mesaj special, prin care îi îndeamnă să nu se dea bătuţi niciodată, indiferent de gândurile negative pe care le primesc din partea oamenilor.

”Să nu uiţi niciodată cine eşti, să nu laşi oamenii să te transforme în cine vor ei să fii, nu uita că eşti un om minunat, ai în tine puteri nebănuite de a schimba lumea în bine şi de a înfrumuseţa suflete! Trăieşte la fel de frumos ca până acum, caută să însemni ceva în faţa oamenilor, retrage-te atunci când simţi că nu mai aparţii unui loc sau unui suflet şi ia-o de la început ori de câte ori va trebui”, a postat Halep.

Simona Halep a ratat şansa de a reveni pe prima poziţie WTA şi de a o depăşi pe Naomi Osaka. În semifinalele turneului de la Miami, Karolina Pliskova a trecut de sportiva noastră în două seturi, 7-5; 6-1. Astfel, sportiva din Cehia şi-a luat revanşa pentru înfrângerea de la jumătatea lunii februarie, din Fed Cup, învingând-o pentru a treia oară în carieră pe Simona, la finele unui meci de o oră şi 13 minute de joc efectiv, dar presărat cu două pauze de aproximativ câte o oră, cauzate de ploaie. Pliskova a revenit de la 3-5 în primul set, câştigând 10 dintre ultimele 11 game-uri disputate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO