Business Internaţional

Simona Halep şi-a aflat adversara din primul tur în turneul de la Dubai

Simona Halep şi-a aflat adversara din primul tur în...

Autor: Rafael Hekman

12.02.2022, 15:43 51

Ediţia 2022 a Dubai Duty Free Tenis Champions se va desfăşura între 14 şi 19 februarie, cu o listă de start cu jucătoare de top, printre care se numără Sabalenka, numărul 2 mondial, Badosa şi Muguruza, dar şi sportivele române Simona Halep şi Irina Begu, care şi-au aflat adversarele din primul tur.

Evenimentul este primul turneu major după Australian Open, iar majoritatea celor mai bune sportive din lume vor fi prezente. Printre absenţele notabile se numără Ashleigh Barty, Naomi Osaka şi Emma Răducanu, dar chiar şi fără ele, va fi un eveniment de prim rang.

Campioana în exerciţiu este Petra Kvitova, care a învins-o pe Garbine Muguruza în finala de anul trecut.

Kvitova îşi va deschide campania cu un meci dificil în turul 1, împotriva Camilei Giorgi. Jucătoarea cehă nu a jucat bine până acum şi are nevoie disperată de câteva victorii. Dacă va învinge, o va înfrunta pe Aryna Sabalenka, principala favorită, în turul 2.

A doua favorită este Barbora Krejcikova, care o va înfrunta pe franceza Caroline Garcia în primul tur, după care ar putea să o întâlnească pe Sakkari, în turul 3.

Alte meciuri interesante sunt: Muguruza - Collins, Azarenka - Kudermetova, Pegula - Gauff, Kasatkina - Swiatek şi Kenin - Ostapenko.

Simona Halep o va avea ca adversară în primul tur pe americana Alison Riske (55 WTA), beneficiara unui wild card, în timp ce Irina Begu aşteaptă o adversară ce va veni din calificări.

Calificări unde România este reprezentată de Gabriela Ruse şi Jaqueline Cristian.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO