Business Internaţional

Speculaţia zilei în lume: Volkswagen ar vrea să facă o alianţă cu Fiat-Cryshler

Speculaţia zilei în lume: Volkswagen ar vrea să facă...
15.03.2017, 10:54 2105
 
Directorul executiv al celui mai mare producător auto al Germaniei, Volkswagen, Matthias Mueller a declarat că nu a exclude faptul că ar putea avea discuţii despre o fuziune cu şeful Fiat Chrysler, Sergio Marchionne, scrie Reuters.
 
Săptămâna trecută, Matthias Mueller  părea să respingă o eventuală perspectivă a discuţiilor cu grupul Fiat Chrysler, declarând că VW a avut suficient business de partea sa, ca urmare a luptei de a depăşi scandalul de emisii şi o transformare complexă a strategiei.
 
"Nu suntem pregătiţi pentru discuţii cu privire la orice", a declarat Matthias Mueller, pentru Reuters în cadrul Salonului Auto de la Geneva. "Nu m-am văzut cu Marchionne de luni de zile", a adăugat el.
 
Marchionne a susţinut mult timp fuziunile din industria auto pentru a împărţi costurile de producţie a vehiculelor mai puţin poluante şi mai avansate din punct de vedere tehnologic.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO