Business Internaţional

Stai o noapte la hotel, primeşti un inel cu diamante de 2.500 de dolari

Stai o noapte la hotel, primeşti un inel cu diamante de...

Autor: Mădălina M.

12.01.2014, 18:20 139

Un hotel din New York le oferă clienţilor care se cazează într-unul din apartamentele de lux un cadou neobişnuit: un inel cu diamante în valoare de 2.500 de dolari, scrie Bloomberg.

“The Jewel Suit” (Apartamentul bijuterie) are o suprafaţă de aproape 465 de metri pătraţi şi poate fi închiriat cu 25.000 de dolari pe noapte. Apartamentul a fost proiectat de Martin Katz, designerul de bijuterii al celebrităţilor din Statele Unite, care l-a decorat cu un candelabru cascadă cu diamante, lung de 6 metri. 

Decorul este completat de catifea şi argint, podelele sunt făcute din marmură neagră Port Laurent, iar din tavan atârnă cutii de cristal cu bijuterii create de Katz. Apartamentul dispune de o cadă de jacuzzi în aer liber şi de un pian, iar de la ferestrele înalte de 4 metri, clienţii pot admira celebrele embleme newyorkeze, Empire State Building şi Chrysler Building.

Pentru 25.000 de dolari, oaspeţii care rezervă acest apartament de lux primesc un inel cu diamante care valorează 2.500 de dolari, pentru care designerul Katz ia măsura. Hotelul The New York Palace pune la dispoziţia clienţilor şi un automobil de lux marca Maybach, dar şi şampanie la discreţie.  

The New York Palace Hotel oferă încă un apartament de lux care costă 25.000 de dolari pe noapte, care are propria colecţie de vinuri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO