Business Internaţional

Steaua lui Donald Trump de pe Walk of Fame a fost vandalizată

Steaua lui Donald Trump de pe Walk of Fame a fost...

Autor: Florin Badescu

11.09.2015, 11:25 254

Persoane necunoscute au desenat litera "X", cu vopsea galbenă, peste chipul miliardarului american.

Autorităţile nu cunosc cu exactitate momentul în care această stea - aflată la numărul 6801 de pe Hollywood Boulevard - a fost vandalizată.

Acea literă "X" trasată pe asfalt cu vopsea galbenă nu va rămâne prea mult timp acolo, pentru că reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie din Hollywood, Los Angeles, organismul care atribuie aceste distincţii, au anunţat că vor curăţa în curând steaua dedicată magnatului Donald Trump.

"Regretăm faptul că cineva a putut să vandalizeze un obiectiv istoric", a spus Leron Gubler, preşedinte şi CEO al Camerei de Comerţ şi Industrie din Hollywood. "Persoanele care au anumite neînţelegeri cu Donald Trump nu ar trebui să se răzbune pe Walk of Fame. Steaua va fi restaurată şi îşi va regăsi condiţia originală cât mai repede posibil", a adăugat oficialul american.

Donald Trump a primit această stea pe Walk of Fame în ianuarie 2007.

Magnatul din industria imobiliară, care speră să fie nominalizat din partea Partidului Republican la alegerile prezidenţiale americane din 2016, nu este singura celebritate a cărei stea de pe Walk of Fame a fost vandalizată recent.

În decembrie, steaua dedicată lui Bill Cosby a fost şi ea vandalizată, prin scrierea cu vopsea a cuvântului "violator" peste numele starului, după ce renumitul actor de comedie a fost acuzat de numeroase femei de agresiune sexuală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO