Business Internaţional

Steven Mnuchin, secretarul Trezoreriei SUA: Vom ajuta liniile aeriene, hotelurile şi vasele de croazieră

Steven Mnuchin, secretarul Trezoreriei SUA: Vom ajuta...

Autor: Alex Ciutacu

15.03.2020, 17:00 118

Steven Mnuchin, secretarul Trezoreriei americane, a promis că administraţia Trump va veni în faţa Congresului cu o serie de măsuri pentru a ajuta businessuri afectate de criza coronavirus precum liniile aeriene, hotelurile şi vasele de croazieră, în încercarea de a oferi confort pieţelor financiare răvăşite de panică, potrivit FT.

„Fără îndoială, industria de turism a fost lovită ca niciodată. Preşedintele este determinat să folosim toate instrumentele pe care le avem la dispoziţie. Pentru orice alte instrumente vom avea nevoie, vom merge la Congres pentru a le obţine”, a spus Steven Mnuchin într-un interviu acordat Fox News.

Mnuchin, care a lucrat cu liderul Democrat, Nancy Pelosi, săptămâna aceasta, pentru a întocmi un pachet de stimuli cu sprijin bipartizan, a adăugat că se aşteaptă la „o revenire majoră” în pieţele financiare anul acesta.

„Dacă profesioniştii din domeniul medical au dreptate, şi facem tot ce trebuie, mă aştept la o revenire majoră pe finalul anului. Deci nu este ca la criza financiară...situaţia se va încheia după ce confruntăm virusul”, a spus el.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO