Business Internaţional

SUA măturată de uragan: Furtuna tropicală Florence ucide cinci persoane, inclusiv un copil, în Carolina de Nord

SUA măturată de uragan: Furtuna tropicală Florence...

Autor: Marinela Sarbu

15.09.2018, 03:57 177

După ce a ajuns pe uscat ca un uragan de categoria 1, Florence a fost retrogradată la stadiul de furtună tropicală vineri după-amiază.

Două persoane au murit în Wilmington după ce un copac a căzut peste o casă, a anuţat Departamentul de Poliţie al oraşului. "WPD poate confirma primele două decese în urma uraganului Florence din Wilmington. O mamă şi un copil au fost ucişi în urma unui copac care a căzut peste casa lor. Tatăl a fost transportat la (Centrul Medical Regional din Hanover) cu leziuni", a postat pe Twitter poliţia locală.

"În oraşul Hampstead, echipajele de urgenţă care se deplasau către o locuinţă în urma unui apel privind o persoană care a suferit un atac cardiac, au găsit drumul blocat de copacii căzuţi. Când au ajuns la adresă, femeia era decedată", a declarat Chad McEwen, directorul adjunct al comitatului Pender.

Cea de-a patra persoană care a murit a fost un bărbat din comitatul Lenoir care conecta un generator, a transmis biroul guvernatorului Roy Cooper. Un alt bărbat din comitat, care ieşise afară să verifice ce fac câinii lui, a decedat, au declarat oficialii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO