Business Internaţional

Sunteţi pregătiţi pentru sucul de lăcuste? Are de cinci ori mai mulţi antioxidanţi decât sucul proaspăt stors de portocale

Autor: Catalina Apostoiu

19.07.2019, 00:00 68

Un nou studiu publicat de Frontiers in Nutrition arată că insecte comestibile ca lăcustele, greierii şi viermii de mătase reprezintă surse bogate de antioxidanţi, scrie Marketwatch. Acestea au de cinci ori mai mulţi antioxidanţi decât sucul proaspăt de portocale. Un alt studiu recent indică faptul că mai mult de opt din zece americani ar fi dispuşi să mănânce insecte. Unii oameni de ştiinţă avertizează că pe fondul creşterii puternice a populaţiei la nivel mondial, consumul de insecte ar putea deveni în ultimă instanţă o alternativă viabilă. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO