Business Internaţional

Supremaţia roboţilor. Cât de departe au ajuns roboţii şi care sunt cele mai noi funcţii ale acestora

Supremaţia roboţilor. Cât de departe au ajuns roboţii...

Autor: Mediafax

08.05.2022, 10:10 509

De la Atlas şi Tesla Bot la Sophia şi Harmony.

RealDoll - oamenii vor ajunge să se căsătorească cu roboţi sexuali

RealDoll este o păpuşă sexuală în mărime naturală (considerată şi un manechin) fabricată de Abyss Creations din Las Vegas, Nevada şi vândută în întreaga lume. Are un schelet din PVC articulabil, cu îmbinări de oţel, acoperit cu piele de silicon şi funcţionează cu baterii încărcabile.

RealDolls sunt concepute pentru a recrea aspectul, textura şi greutatea corpului uman feminin şi masculin ca să simuleze actele sexuale, dar şi să comunice. 

Un RealDoll poate să vorbească senzual sau murdar, să reţină numele partenerilor,  să aibă 18 personalităţi programabile, să sărute,  să ofere nopţi de sex sălbatic,  dar şi să stea la dezbateri academice. Are încărcat tot conţinutul Wikipedia în memorie şi cunoaşte 5 limbi străine. Dacă este conectat la internet, poate de exemplu să fie la curent cu toate ştirile din sport sau meteo. 

Păpuşa Harmony poate fi achiziţionată la un preţ de 6000 dolari. Clienţii pot să personalizeze robotul sexual după gusturile lor şi să aleagă tipul de perucă, culoarea părului, a pielii şi a ochilor, machiajul, mărimea sânilor şi dimensiunea organelor genitale.

Anul trecut, un culturist s-a însurat cu un sex doll robotic pe nume Margo. Pare bizar, dar tot mai mulţi bărbaţi singuri, dar şi cei însuraţi,  aleg să întreţină relaţii serioase cu păpuşi sexuale.

Un expert în inteligenţa artificială,  David Levy, prevestea în 2017 că oamenii vor ajunge să se căsătorească cu roboţi în 2050, dar pandemia de COVID şi tendinţa de însingurare tot mai crescută în rândul generaţiei mileniale accelerează realizarea acestei prevestiri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO