Business Internaţional

Surpriză de la IKEA: Retailerul lansează un card de credit pentru clienţi cu care aceştia îşi pot plăti chiar şi facturile. Care este dobânda

Autor: Alex Ciutacu

17.05.2018, 09:00 1779

Retailerul de mobilă IKEA lansează un card de credit denumit Ikea Visa care le dă posibilitatea clienţilor din Statele Unite de a beneficia de o serie de avantaje, potrivit CNN.

Proiectat pentru a transforma cumpărăturile la IKEA într-o activitate mai accesibilă, clienţii care deţin carduri pot câştiga recompense la cumpărăturile cu cardul de credit din magazinele IKEA, dar şi la cheltuielile de zi cu zi precum plata facturilor şi a alimentelor, pe care le pot folosi pentru a achiziţiona produse IKEA la reducere.

Cardul oferă 5% înapoi la fiecare plată în magazinele IKEA, inclusiv în cadrul serviciului de construcţii şi instalaţii Task Rabbit, 3% înapoi la fiecare plată pentru cină, alimente, utilităţi, achiziţie de electrocasnice sau plăţi pentru abonamente pe bază de subscripţie precum Netflix, Hulu şi Spotify, şi 1% înapoi pe toate celelalte plăţi.

Cardul de credit vine cu o singură dobândă pentru toată lumea – 21,99%.

 
AFACERI DE LA ZERO