Business Internaţional

Te-ai gândit să pleci din România? Locuri în care eşti plătit doar să vii şi să vrei să locuieşti acolo. Ba, uneori ţi se dă şi o vacă

Te-ai gândit să pleci din România? Locuri în care...

Autor: Business Magazin

23.09.2018, 15:06 746

Te-ai saturat de Romania? Exista destule locuri in lumea asta unde vei fi platit doar sa stai acolo. Ba e posibil sa primesti si pamant si o casa, pe alocuri chiar si cate o vaca. Doar sa vrei sa schimbi aerul si peisajul.

Baltimore, Maryland

Baltimore, Maryland, SUA, e iar un loc unde esti asteptat cu bratele deschise. Al saptelea cel mai periculos oras din America vrea sa-si schimbe renumele si oamenii sa vada ca nu e asa de rau. Asa ca vei primi 5.000 de dolari ca sa-ti cumperi o casa aici. Iar daca vei lua una abandonata, vei capata chiar 10.000 de dolari!

New Richland si Harmony, Minnesota

Daca iti plac ideea de pustiu si temperaturile mici in mare parte a anului, exista cateva astfel de orase in Minnesota si toate te vor. Atata vreme cat reusesti sa-ti construiesti o casa in decurs de un an, pamantul va fi al tau gratuit.

In New Richland si Harmony, golful e traditie, iar foarte aproape e si un lac care s-ar putea sa iti placa, St. Olaf.

Mishima, Japonia

Daca te atrag zone mai exotice de atat, poti incerca satul Mishima, din Japonia. Iar daca esti o persoana singura, care nu mai e la prima tinerete, esti cu atat mai binevenit! Satul e asezat pe trei insule mici, iar populatia e formata din circa 400 de persoane, cei mai multi in etate.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO