Business Internaţional

Top 10 cel mai bine plătite actriţe de televiziune din SUA. Sofia Vergara se află în fruntea listei

Top 10 cel mai bine plătite actriţe de televiziune din...

Autor: Andreea Diochetanu

15.09.2016, 13:41 394

Actriţa columbiano-americană Sofia Vergara, care joacă în serialul de comedie "Modern family/ O familie modernă", şi-a menţinut prima poziţie în topul celor mai bine plătite actriţe din televiziune, pentru al cincilea an consecutiv, potrivit listei întocmite de cei de la Forbes.

Potrivit BBC, interpretarea personajului Gloria în serialul de televiziune "Modern family/ O familie modernă", dar şi alte proiecte la care a lucrat artista, au reuşit să îi aducă un câştig de 43 milioane de dolari în ultimele 12 luni.

Acesta este al cincliea an consecutiv în care Sofia se află în vârful listei întocmite de Forbes.

Pe locul doi se clasează Kaley Cuoco, sau Penny din "The Big Bang Theory/ Teoria Big Bang", cu un venit de 24.5 milioane de dolari.

Anul trecut, cele două actriţe s-au poziţionat pe acelaşi loc în lista Forbes, ambele înregistrând un venit de 28.5 milioane de dolari.

Eroia serialului "The Mindy Project/ Proiectul Mindy", Mindy Kaling a urcat vertiginos în topul celor mai bine plătite actriţe. Veniturile ei în valoare de 15 milioane de dolari au ajutat-o să urce de pe poziţia a 8-a (de anul trecut) în top 3, ocupând ultima poziţie pe podium, după Vergara şi Cuoco.

Celelalte două actriţe care ocupă poziţiile 4 şi 5 sunt Mariska Hargitay, din "Law & Order: Special Victims Unit/ Lege şi ordine: Brigada specială", şi Ellen Pompeo, sau cum este mai bine cunoscută de public: Meredith Grey din drama medicală "Grey's Anatomy/ Anatomia lui Grey".

Top 10 cel mai bine plătite actriţe de televiziune din SUA:
1. Sofia Vergara - 43 milioane $ (32.6 milioane £)
2. Kaley Cuoco - 24.5 milioane $ (18.6 milioane £)
3. Mindy Kaling - 15 milioane $ (11.4 milioane £)
4. Mariska Hargitay - 14.5 milioane $ (11 milioane £)
5. Ellen Pompeo - 14.5 milioane $ (11 milioane £)
6. Kerry Washington - 13.5 milioane $ (10.3 milioane £)
7. Stana Katic - 12 milioane $ (9.1m)
8. Priyanka Chopra - 11 milioane $ (8.4 milioane £)
9. Julianna Margulies - 10.5 milioane $ (7.9 milioane £)
10. Julie Bowen - 10 milioane $ (7.6 milioane £)

Sofia Vergara, în vârstă de 44 de ani, a devenit celebră la nivel mondial graţie rolului Gloria Delgado din serialul de comedie "O familie modernă/ Modern Family". Pentru rolul interpretat în serial, actriţa a fost nominalizată de 4 ori la Globurile de Aur, la categoria cea mai bună actriţă în rol secundar. De asemenea, acelaşi rol i-a adus şi 4 nominalizări la premiile Primetime Emmy.

În 2015, columbianca s-a căsătorit cu actorul Joe Manganiello, cunoscut pentru rolurile interpretate în serialul "True Blood" şi în filmele din seria "Magic Mike".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO