Business Internaţional

Top 3 subiecte în Financial Times de astăzi

Top 3 subiecte în Financial Times de astăzi
12.01.2015, 11:01 443

Cele mai importante ştiri din ediţia Financial Times de luni, 12 ianuarie

Măsurile pentru a opri jihadiştii britanici să se întorcă acasă din Orientul Mijlociu ar putea avea drept rezultat prin încălcări ale drepturilor omului, au avertizat parlamentarii într-un raport de partid al Comitetului mixt pentru drepturile omului, pe fondul unei dezbateri asupra legilor de terorism determinate de atacurile de la Paris.

Oamenii de afaceri britanici din imobiliare au făcut un profit de 177 de miliarde de lire sterline, de la o creştere a capitalului în ultimii cinci ani, în conformitate cu cifrele de la consilierii de proprietate Savills.

Din aprilie aproximativ 6 miliarde de lire sterline ar putea fi scoase din planurile de pensii private - de trei ori mai mult decât estimarea oficială a guvernului – astfel ar permite oamenilor în vârstă de peste 55 de ani să-şi retragă economiile de pensii în numerar, potrivit unui studiu de Dispatches Channel 4.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO