Business Internaţional

Top 3 subiecte în The Wall Street Journal de astăzi

Top 3 subiecte în The Wall Street Journal de astăzi

Autor: Oana Stupinean

06.02.2015, 11:35 375

Cele mai importante ştiri din ediţia Wall Street Journal de vineri, 6 februarie

Directorii executivi din cadrul celor mai mari trei companii aeriene din SUA au anunţat că fac presiuni asupra guvernului  american pentru a modifica  tratatele de zbor cu două naţiuni din Golful Persic. Directorii executivi  pretind că sunt subvenţii şi politici industriale guvernamentale care favorizează trei operatori de transport cu dezvoltare rapidă  din Golf,  afectând transportul aerian la nivel mondial.

Gigantul media Walt Disney l-a promovat joi pe directorul diviziei de parcuri de distracţie Thomas Staggs în funcţia de director pentru operaţiuni globale, sugerând astfel că veteranul din companie ar putea fi principalul favorit la fotoliul de CEO.

Reţeaua de socializare Twitter a raportat o nouă încetinire a creşterii numărului de utilizatori, accentuând astfel îngrijorările legate de evoluţia companiei, însă grupul susţine că estimează revenirea la nivelurile anterioare de creştere pe parcursul acestui an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO