Business Internaţional

Top 3 subiecte în Wall Street de astăzi

Top 3 subiecte în Wall Street de astăzi

Autor: Alex Stănică

02.06.2014, 11:52 408

Agenţia de Protecţie a Mediului din America ( EPA ) va propune luni un proiect prin care urmăreşte o reducere cu 30% a emisiilor de dioxid de carbon până în 2030 la centralele existente, care s-au bazat pe un nivel al emisiilor stabilit în 2005, potrivit unor  surse apropiate proiectului.

Noutăţile din procesul de insider trading în care este implicat vânătorul de firme Carl Ichan, jucătorul de golf Phil Mickelson şi cel mai cunoscut parior din America, William "Billy" Walters, au deraiat eforturile Guvernului de a folosi înregistrările telefonice, care au fost componente cheie în multe procese de insider trading. Anchetatorii au cercetat dacă Ichan l-a implicat pe Walters în planurile sale privind stocurile mai multor companii, printre care şi Clorox Co, potrivit persoanelor informate despre acest caz.

Time va deveni de vineri o companie independentă de Time Warner, ca urmare a finalizării procesului de separare. În perioada 2011-2013, filiala Time a îngregistrat venituri din publicitate în scădere cu 6% în timp ce încasările din circulaţie au scăzut cu 11%, aducând un venit total mai mic cu 8.8%, de 3.35 miliarde de dolari.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO