Business Internaţional

Top 5 cele mai populare destinaţii de business din lume

Top 5 cele mai populare destinaţii de business din lume

Autor: Eduard Ivanovici

01.03.2020, 09:36 590

Cele mai populare destinaţii de business sunt aproape în întregime în Europa, conform unui studiu realizat de comparemarket.com şi Biroul Naţional de Statistică al Regatului Unit, citat de citmagazine.

Topul listează cele mai populare destinaţii pentru oamenii de afaceri din Marea Britanie.

1. Statele Unite ale Americii

Peste 1,2 milioane de oameni călătoresc în fiecare an spre Statele Unite, în special în Silicon Valley sau alte hub-uri emergente. Cu toate că are cele mai scumpe costuri de acomodare din clasament, America oferă una dintre cele mai rapide conexiuni la internet.

2. Franţa

Cu peste 1,5 milioane de persoane care călătoresc în scop de afaceri, Franţa este o destinaţie populară datorită proximităţii şi costurilor relativ mai ieftine de călătorit. În plus, excelează în sectoare dedicate producţiei, turismului şi produselor farmaceutice.

3. Spania

În timp ce este cea mai populară destinaţie de concediu a Marii Britanii, Spania este aproape la fel de populară în ceea ce priveşte călătoriile în scop de afaceri. Aproape 796.000 de oameni ajung în fiecare an în Spania, lucru datorat în mare parte costurilor scăzute de acomodare, proximităţii şi climei.

4. Germania

Germania are cel mai mare număr de călători în scopuri de business pe an, mai exact 1,6 milioane. Ţara este recunoscută pentru producţia de electronice, utilaje şi vehicule. În mod surprinzător, are cea mai scăzută viteză de internet din clasament.

5. Olanda

Olanda este casa unor branduri de nivel internaţional precum ING Group şi Shell, peste 1,1 milioane de oameni călătorind aici în fiecare an.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO