Business Internaţional

Top trei subiecte în Wall Street Journal de astăzi

Top trei subiecte în Wall Street Journal de astăzi

Autor: Cătălina Butan

29.08.2014, 10:16 470

Topul celor mai importante subiecte din Wall Street Journal de astăzi, 29 august

Obama înlătură speculaţiile unui atac al SUA în Siria şi Irak

Preşedintele american Barack Obama a declarat că Statele Unite nu au planuri de a urgenta o intervenţie militară împotriva grupărilor extremiste din Siria sau Irak, subliniind necesitatea stabilirii unei strategii complexe pentru protejarea intereselor SUA şi ale aliaţilor săi.

Google dezvoltă drone care transportă bunuri

Reprezentanţii diviziei de cercetare a Google,  Google X, au anunţat joi că dezvoltă un sistem de drone pentru transportul de bunuri. Potrivit specialiştilor de la Google, un prototip al sistemului  a fost testat la începutul acestei luni în Australia şi a transportat apă, batoane de ciocolată, mâncare pentru câini şi vaccinuri pentru bovine către doi fermieri din Queensland.

Autorităţile americane încearcă să determine dimensiunea atacului cibernetic împotriva băncilor din SUA

Câteva dintre cele mai mari bănci americane, printre care Bank of America şi U.s Bancorp, susţin că nu au dovezi că sistemele lor informatice au fost atacate de către hackeri, după ce JP Morgan şi alte instituţii bancare  au fost victimele unor hackeri ruşi în luna august. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO