Business Internaţional

Topul celor mai bune linii aeriene din lume

Topul celor mai bune linii aeriene din lume

Autor: Ana Raduta

14.07.2011, 21:02 3293

Atunci cand te afli la mii de metri inaltime, confortul sisenzatia ca esti in siguranta sunt extrem de importante. Tocmai deaceea, reputatia pe care si-o creeaza liniile aeriene devineesentiala pentru incasarile lor.

Chiar daca multi oameni aleg o anumita linie aeriana doar pentruca are cele mai scazute tarife, sunt altii pentru care este foarteimportant sa zboare cu o companie care le ofera scauneconfortabile, mancare buna, stewardese amabile, care, in general,are intarzieri foarte mici si care nu are un istoric in accidenteaviatice.

Tocmai de aceea, a fost realizat un top al celor mai bunecompanii aeriene din lume, pe baza raspunsurilor a 18,8 milioane depasageri. Iata cum arata topul.

1. Emirates, Dubai: Desi are o flota de doar 153 de aeronave,Emirates este cea mai mare transportator din Orientul Mijlociu.Unele aeronave au cabine de lux cu mini-baruri proprii si dus.

2. Turkish Airlines, Turcia: Fondata in 1993, compania aerianaTurkish Airlineseste a treia cea mai mare din Europa, dupa numarulde pasageri. Sediul central este la Istanbul si are o flota de 174de aeronave. Citiţi topul integral al celor mai bune companii aerienedin lume pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO