Business Internaţional

Trădare, bombe şi crime! Osama bin Laden e mort. Care sunt cei mai căutaţi 10 terorişti din lume?

 Trădare, bombe şi crime! Care sunt cei mai căutaţi 10 terorişti din lume

Care sunt cei mai căutaţi 10 terorişti din lume

02.05.2011, 13:38 4719

Sute de morţi, atacuri, trădare şi răniţi sunt doar câtevadintre motivele pentru care FBI-ul oferă milioane de dolari celorcare oferă indicii despre ascunzătoarea sau locul unde ar putea figăsiţi cei mai râvniţi terorişti din lume, potrivit site-uluifbi.gov.

Cel mai căutat terorist din lume în ultimii ani a fost Osama BinLaden. Acesta a fost acuzat de conspiraţie şi ucidere anaţionalilor americani din afara Statelor Unite, şi ucidereaamericanilor prin atacuri asupra facilităţilor federale ale SUA.Recompensa oferită de SUA pentru informaţiile care au dus lacapturarea lui Osama Ben Laden a fost de 27 de milioane dedolari.

Un alt terorist important dat în urmărire de FBI este AymanAl-Zawahiri. Acesta este acuzat de conspiraţie şi ucidere anaţionalilor americani din afara Statelor Unite, şi ucidereaamericanilor prin atacuri asupra facilităţilor federale aleSUA.Recompensa oferită de autorităţile americane în schimbulinformaţiilor care ar putea duce la arestarea acestuia este de 25milioane de dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO