Business Internaţional

Tragedie în Franţa: Trei persoane au murit în urma prăbuşirii a două clădiri în oraşul Marsilia

Tragedie în Franţa: Trei persoane au murit în urma...

Autor: Marinela Sarbu

06.11.2018, 18:06 2047

Corpurile a doi bărbaţi şi o femeie au fost găsite sub dărâmături în urma prăbuşirii a două clădiri în oraşul Marsilia din sudul Franţei, a anunţat brigada locală de pompieri, în timp ce căutările pentru găsirea altor potenţiale victime continuă, relatează Reuters.

Procurorul general din Marsilia Xavier Tarabeux a declarat marţi că cel puţin opt oameni ar putea fi îngropaţi sub grămezile de moloz.

Autorităţile au anunţat că efectuează verificări pentru a afla care a fost cauza prăbuşirii clădirilor.

Localnicii au declarat la rândul lor că blocurile erau vechi şi neconsolidate, ceea ce ar putea fi un factor al producerii evenimentului.

”Între cinci şi opt persoane sunt date dispărute”, a anunţat luni ministrul francez de Interne Christophe Castaner.

”Cel mai important este să salvăm vieţile oamenilor”, a declarat Castaner care se afla la faţa locului.

”În cadrul primelor operaţiuni de salvare am găsit câteva goluri de aer, ceea ce înseamnă că mai avem speranţe că vom putea găsi şi identifica şi supravieţuitori”, a adăugat acesta.

Autorităţile încearcă să dea de urma a cinci locuitori şi a altor trei persoane care se aflau în vizită la momentul prăbuşirii, anunţă postul francez de televiziune France 24.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO