Business Internaţional

Trump a găsit un vinovat pentru incendiile care au mistuit 3 state din SUA: Cei care gestionează pădurile sunt de vină, e foarte simplu

Trump a găsit un vinovat pentru incendiile care au mistuit 3 state din SUA: Cei care gestionează pădurile sunt de vină, e foarte simplu
14.09.2020, 07:17 56

Preşedintele Donald Trump a dat vina pe managementul pădurilor pentru incendiile devastatoare de pe coasta de vest a Americii. Zeci de mii de persoane au fost mutate din calea dezastrului, iar pagubele continuă să crească pe măsură ce focul se intensifică.

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a recunoscut natura fără precedent a incendiilor care devastează coasta de vest a Americii şi a pus dezastrul pe seama sistemului defectuos de gestionare a pădurilor.

În timpul mitingului din Nevada, preşedintele a declarat că totul se bazeazp pe gestionarea pădurilor.

„Situaţia nu a fost niciodată aşa, dar totul se bazează pe gestionarea pădurilor. Ţineţi minte ce vă spun. Foarte simplu: gestionarea pădurilor”, a spus Trump.

Comentariile preşedintelui vin într-un moment în care trei state americane din vestul Statelor Unite, California, Oregon şi Washington sunt devastate de incendiile de vegetaţie.

Pagubele continuă să crească pe măsură ce focul se intensifică iar zeci de mii de persoane au fost mutate din calea pericolului.

Trump le-a mulţumit la miting celor 28.000 de pompieri care se luptă cu flăcările.

Numărul deceselor a trecut de 30, dar autorităţile au avertizat că el va creşte cel mai probabil.

AFACERI DE LA ZERO