Business Internaţional

Tulpina Covid-19 vietnameză, mai transmisibilă. Declaraţiile ministrului Sănătăţii din ţara asiatică

Tulpina Covid-19 vietnameză, mai transmisibilă....

Autor: Ancuta Marcus

29.05.2021, 17:25 1124

O nouă tulpină de COVID-19 a fost detectată în Vietnam, fiind un hibrid de tulpină indiană şi britanică. 3.500 de persoane au fost infectate în 31 din cele 63 de oraşe. Ministrul vietnamez al Sănătăţii spune că noua variantă e mai transmisibilă.

O nouă tulpină de COVID-19 a fost detectată în Vietnam. Este vorba despre un hibrid de tulpină indiană şi britanică. Anunţul a fost făcut de ministrul vitnamez al Sănătăţii.

Din primele informaţii, pare să fie o tulpină destul de periculoasă. Din secvenţierile acestei noi variante s-a observat că ea este mult mai transmisibilă decât cele pe care le cunoaştem în momentul de faţă.

În plus, ministrul vietnamez al Sănătăţii, spune că într-o perioadă foarte scurtă de timp, au apărut foarte multe cazuri noi în zone diferite.

Peste 3.500 de persoane au fost infectate în 31 din cele 63 de oraşe ale ţării, de la sfârşitul lunii aprilie şi până acum. Ceea ce reprezintă peste jumătate din totalul infecţiilor din ţară.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO